YAŞAR DAL - BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ

29.03.1977 yılında Uşak BANAZ ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Banaz 31 Ağustos Ortaokulunda okudu. Lise öğrenimini Afyonkarahisar Fatih Lisesinde bitirdi. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği bölümünde okudu. Evli ve 2 çocuk babası 2002 yılında Banaz da Yaşar Spor adı altında mağaza işletmekte ve bugüne kadar devam etmektedir. 2003 yılında Banaz Şehit Tuncay Durmuş çok programlı lisesinde göreve başladı. 2013 yılında okulumuz Şehit Sadık Kozak Anadolu lisesinde göreve başladı ve halen görev yapmaktadır. Banaz Sağlık Meslek Lisesi, Banaz İmam Hatip Ortaokulunda görevlerde bulunmuştur.Amatör ve profosyonel olarak futbol oynamıştır. Halen aktif olarak futbol antrenörlüğü yapmaktadır. Banaz da çeşitli Stklar da görevleri bulunmaktadır. Banaz da Futbol organizasyonları ve özel kurslar organize etmektedir.