Bu yılki e Twining Serüvenimiz Başlıyor ...!

18.01.2024 59

Bu yılki e Twining Serüvenimiz Başlıyor. ..

" Değerlerine Sahip Çık, Geleceğe Umut Ol!"

Hazırsanız bu yılki projemizde de Şehit Sadık Kozak  Anadolu Lisesi ailesi olarak kenetlenerek birlik olmaya,  beraberliğimizi daha ilerilere götürmeyi ve aidiyet duygularımızı perçinleyerek arttırmayı değerlerimize sahip çıkarak yaşamayı, yaşatmayı ve gençlerimize örnek olarak öğreterek  devretmeyi hedefliyoruz.  Çevre bilincini de  kazandırarak geliştirmek iklim değişikliğine engel olabilmek adına da bir çabamız olacaktır.

Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Türkiye-Azerbaycan ortaklı uluslararası bir projedir. 10 okulun katılımı ile 10 öğretmen ve 50 öğrencimizle bizler hazırız. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Songül DAŞDAN   başkanlığında 9 öğrencimizle bu yıl da devam diyoruz. Desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Halil İbrahim YILMAZ'a çok teşekkür ederiz. Nice projelerde hep beraber olmak dileklerimizle...

meb_iys_dosyalar/64/02/974026/dosyalar/2024_01/18100810_video20240118092513.mp4